ONTWIKKELEN

Als wij uw website gaan ontwikkelen wilt u natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat u kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat uw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een grafisch ontwerp voor uw website.


IDEE-ONTWIKKELING

In een eerste gesprek bespreken we wat u mooi vindt en wat u graag terug wilt zien. Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij uw visie.

Ook registreren we uw domeinnaam wanneer deze nog niet in uw bezit is of verhuizen we deze wanneer gewenst naar onze server. Daarna maken wij alle gewenste email adressen voor u aan.


EERSTE VERSIE GRAFISCH ONTWERP

De look and feel van de schetsen en de structuur wordt nu duidelijk zichtbaar. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.


FEEDBACKMOMENTEN

Als het grafisch ontwerp eenmaal staat vragen wij om terugkoppeling. In deze fase ontvangen wij graag feedback van u. Wat vind u van het ontwerp? Past dit goed bij uw identiteit? We optimaliseren het ontwerp, totdat er écht iets staat waar wij beiden trots op zijn.


FINAL CHECK

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. U moet immers tevreden zijn met het eindresultaat. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.


AANMELDEN ZOEKMACHINES (SEO)

Nadat we uw website hebben gepubliceerd melden we uw website aan bij zoekmachines zoals Google. Hierdoor zal uw website worden opgenomen in hun zoek index en zal uw website gegarandeerd worden gevonden in de zoekmachines.


ONDERHOUDEN

Uw website is gepubliceerd en aangemeld bij zoekmachines, maar om ervoor te zorgen dat uw website niet onderaan de zoekresultaten terecht komt of dat uw website niet meer up-to-date is met uw informatie zorgen wij ervoor dat we uw website regelmatig blijven updaten. Ook zorgen wij ervoor dat uw website blijft voldoen aan de huidige wet en regelgeving.

Lees meer over onderhoud -->
Copyright © 2024 by "CTWebdesign.nl" All Rights Reserved  •  Privacy Statement  •  Cookie Policy  •  Disclaimer  •  Contact