ONDERHOUD


ONDERHOUD AAN UW WEBSITE

Nadat we uw website hebben gepubliceerd, dienen we ervoor te zorgen dat uw website niet onderaan de zoekresultaten terecht komt of dat uw website niet meer up-to-date is met uw informatie.

Daarom zorgen wij ervoor dat we uw website ook na het publiceren regelmatig blijven updaten. Daarnaast dienen we er ook voor te blijven zorgen dat uw website blijft voldoen aan de huidige wet en regelgeving.


SOCIAL MEDIA ONDERHOUD

Naast het onderhouden van uw website is het bij ons ook mogelijk om uw social media accounts te laten inrichten en onderhouden. Wij ondersteunen u graag op Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, LinkedIn en YouTube.

Het is tegenwoordig namelijk erg belangrijk dat u niet alleen een paar keer per week een status update doet maar u moet bijvoorbeeld ook reageren op reacties, reviews en privéberichten. Dit alles kan erg veel tijd kosten en dat nemen we dan ook graag voor u uit handen. Wilt u de regie liever in eigen hand houden maar wel uw social media accounts laten inrichten dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid.


TARIEVEN ONDERHOUD

Bekijk hier de tarieven voor het onderhouden van uw website en/of social media accounts.
Copyright © 2024 by "CTWebdesign.nl" All Rights Reserved  •  Privacy Statement  •  Cookie Policy  •  Disclaimer  •  Contact